➼ Hjælp til dysleksi og læsevanskeligheder

➼ vi er eksperter i Alkalær-metoden

➼ Coaching for børn​, unge og voksne

De gode historier​

Har du en god historie du gerne vil dele om Tine Johansen og Alkalær, kan du blot udfylde formularen med din oplevelse hos os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Marianne og Troels, forældre til Fie 14 år.​ Fagligt løft og boost til selvværdet!"

Efter vi gentagende gange ikke følte, at folkeskolen havde ressourcer og kompetencer nok til at hjælpe Fie med hendes læse og stavebesvær, søgte vi på nettet.

På Facebook fandt vi ALKALÆR, hvor særligt det, Tine havde skrevet, lød meget interessant. Vi fik aftalt en tid til en uforpligtende samtale. Samtalen var en vildt god oplevelse, hvor formålet var at finde ud af, om Fie var parat og motiveret til at starte på ALKALÆR. Fies faglige niveau blev også fundet, så vi vidste hvilket modul, Fie skulle starte på.

Det er en rigtig god måde undervisningen er bygget op på via modulopbygning. Det gør det overskueligt at komme igennem et forløb. Efter hvert modul afsluttes der med en fest. Det er bare en helt fantastik måde med den form for afslutning, og det gør, at eleven rigtig kan mærke den sejr, det er, at have gennemført et forløb.

Hver undervisningslektion Fie har været til, har været rigtig lærerig, hyggelig og sjov – Tine formår at gøre det sjovt at lære!

Som elev og forældre skal man være klar over, at det kræver en masse tid og kræfter af alle for at gennemføre denne undervisning. For vi forældre skal også lære/kunne de samme principper som eleven. Det er vildt godt, og der kommer en masse sjove oplevelser ud af det, som man kan grine ad sammen.

For Fie har det taget små 2 år, at ”komme” op ad Læsetrappen (4 moduler), samt Det super seje stavekursus. (Det kan dog gøres hurtigere).

I de 2 år har det krævet en stor indsats fra hendes side (og vores), men det har været alt slid værd, når man ser hvor dygtig hun er blevet. Fie er gået fra en meget lav standpunktskarakter til nu at få 10 – det er sgu skide godt gået (ved godt at man ikke må bande)!

Inden Fie gennemførte ALKALÆR, skulle der være helt ro, når der skulle læses/staves m.m., men nu må der godt være uro (det er jo godt, for nu kan hun også få lavet noget i skoletiden).

Her i løbet af foråret har Fie også fået et kæmpe skulderklap af hendes tidligere dansklærer fra 2015. Hendes tidligere lærer havde hun som vikar i foråret 2017, og hun var simpelthen så overrasket over hvor god Fie var blevet, og roste hende rigtig meget.

ALKALÆR har været en utrolig god læringsmetode for Fie, og vi har kun positivt at sige om ALKALÆR hos Tine.

Sådan et forløb er alle pengene værd. Det er en fornøjelse at se, hvor meget det har hjulpet vores barn, både med det faglige, og med hvor meget selvtillid det har givet.

Tine;

Vi vil altid være dig taknemlig for den måde du har hjulpet Fie på, således hun endelig fik knækket koden til at læse og stave.

Mange knus fra 2 meget glade forældre og en ”tidligere” elev (Troels, Marianne & Fie)

Søren og  Pia , forældre til Tobias​

Kære Tine

Tusind tak for et fantastisk forløb for Tobias. 

Du er en ener! med hjertet på rette sted. Vi kommer til at savne vores besøg hos dig.

Charlotte Albeck , Mor til Jeppe

​Kære Tine

Så kom vi helt op ad læsetrappen! 

Det er en stor dag for os alle, og Jeppe har glædet sig. 

TAK for "kampen" og for al din støtte og opbakning.

Helle Harkjær, Mor til Rasmus

"Det bedste vi nogensinde har gjort for vores søn! Tine er super dygtig til at lære fra sig og give børnene mere selvtillid. Kan klart anbefales!"

Charlotte Thyrring Engsig, Mor til Cathrine

​"Kan absolut anbefale Tine Johansen og Alkalær til alle børn, der har problemer med læsningen. Min Cathrine har lige afsluttet første modul og er megastolt over, at hun nu kan læse og stave ord som f.eks. økologisk. Vi er nu på rette vej og meget taknemmelige over at have fundet Tine "

Nikals

2. modul er bestået og Niklas skriver bogstaver i græsset.

Se succeshistorier fra 1.-2. modul på facebook.

Mor til Mette

“ Alkalær undervisningen hos Tine har hjulpet Mette til at forstå bogstavernes lyde og derved gjort det nemmere at lære at læse og stave ord, især de lange med mange stavelser. Mette glæder sig til 2. modul.

Lotte, mor til Oliver, 16 år

​“Intet kan måle sig med dette - efter kun​ nogle få måneder hos Tine er motivationen der, og det er sjovt – det giver resultater.”

Christina, mor til Mithra, 11

“Det har været en fornøjelse at opleve, at ordenes verden har åbnet sig for Mithra. Det, at der har været god tid, og hun er startet fra grunden, har gjort hele forskellen. »The missing link« er fundet!”

Dorte Skødt, mor til Jacob

"Den bedste beslutning, vi har taget, var at starte hos Tine.
Kan vi anbefale Tine?


Absolut! Vi har været særdeles tilfredse med den læseperiode, Jacob har været igennem. Bare det, at vi som forældre også skal kunne grundprincipperne, gør, at vi bedre kan hjælpe vores dreng. 


Den varme, tryghed og forståelse du har vist vores dreng er bare så dejligt.
Vi takker mange gange".

Karin Juul Holm, mor til Mads

Det bedste sted at få selvtillid. 

Opgaver i individuelt tempo og med masser af opbakning til at lykkes....og VI LYKKES. 

Tusinde tak Tine for et fedt forløb.

​✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner 

Baseret på over 90 anmeldelser fra Facebook

hjerte-bund

Tine Johansen

 Telefon: 40 33 08 63 - E-mail: info@tinejohansen.dk - CVR: 27336000