Hjælp til dysleksi og læsevanskeligheder vi er eksperter i Alkalær-metoden Coaching for børn, unge og voksne

Læs hvad vore kursister skriver om ALKALÆR

Skriv til os med en god historie

Har du en god historie du gerne vil dele om Tine Johansen.dk og Alkalær, så klik på knappen herunder.

Skriv til os

Mette Svane, mor til Tobias 10 år

Jeg vil til enhver tid anbefale Alle kan lære at læse. Vi har lige afsluttet 2.modul med vores søn. Det er det bedste man kan give sit barn, som har problemer med at lære at læse. Den metode som du bruger har givet mening for Tobias. Det er sjovt at læse nu, han giver ikke op på samme måde, nu bruger han de redskaber som han har fået lært sig. Det er så fedt at se ens dreng være mere glad og stolt af sig selv. Wow jeg er så glad for vi kom ind til dig Tine.

Tine jeg vil slutte af med at skrive din personlighed er jo alt, du er en super kvinde, masser af energi, altid glad, dit grin. Jamen det smitter jo bare af - Tobias og jeg er altid i hop la’ når vi kommer fra dig.
Vi glæder os til 3 modul, alle vores datoer er også lagt ind i dit booking program. Så! vi er så klar til 3 modul. De bedste anbefalinger fra Tobias og Mette Svane

Mette Svane, mor til Tobias 10 år
Mette Svane, mor til Tobias 10 år
Marianne Ehlert Bonderup mor til Casper
Marianne Ehlert Bonderup mor til Casper

Casper 2. modul 

Den største og varmeste anbefaling af Tine og Alkalær-metoden. Tine er positiv, glad, varm og mega-dygtig. Hun er rosende og enormt motiverende. Materialet er godt og sjovt.

Min søn og jeg startede forløbet op i april da Corona lukkede landet, så vi mødtes kun online det første stykke tid. Det fungerede super fint. Efter åbningen af landet har vi både brugt online og fysisk undervisning - det er en stor fordel med begge muligheder i en travl hverdag.

Hermed kun den allerbedste anbefaling??

Tina Heitmann udtaler

Det er et helt igennem fantastisk kursus, tænk at min dreng er blevet så god og faktisk kan læse næsten alt og vi er kun halvvejs i modul 3, og han var erklæret ordblind fra skolens side...jeg tænker at med den rette undervisning og rette materiale og ikke mindst lærer, så kan man opnå det andre har set som det umulige. Det er absolut det bedste vi nogensinde har gjort for vores dreng, alt er bare blevet meget lettere for ham i alle fag og så har selvtilliden fået et spark i den rigtige retning.

Christina mor til Josefine 9 år. Optimisme, tryghed, god stemning og stor faglighed.

Tine er utrolig motiverende og møder barnet hvor det er. Masser af optimisme, tryghed, god stemning og stor faglighed.
Kan varmt anbefales ??

Christina mor til Josefine 9 år
Diana, voksen elev

Diana, voksen elev.

Først 1000 tak for den store hjælp du har givet mig med Alkalær-metoden. Tine du er en super god lærer, jeg har lært utrolig meget af dig. Jeg har fået mine øjne op for en helt ny måde at lære at stave på. Tak for de dejlige timer vi har haft sammen med Alkalær. De bedste hilsner fra Diana

Marianne og Troels, forældre til Fie 14 år. Fagligt løft og boost til selvværdet!

Efter vi gentagende gange ikke følte, at folkeskolen havde ressourcer og kompetencer nok til at hjælpe Fie med hendes læse og stavebesvær, søgte vi på nettet.

På Facebook fandt vi ALKALÆR, hvor særligt det, Tine havde skrevet, lød meget interessant. Vi fik aftalt en tid til en uforpligtende samtale. Samtalen var en vildt god oplevelse, hvor formålet var at finde ud af, om Fie var parat og motiveret til at starte på ALKALÆR. Fies faglige niveau blev også fundet, så vi vidste hvilket modul, Fie skulle starte på.

Det er en rigtig god måde undervisningen er bygget op på via modulopbygning. Det gør det overskueligt at komme igennem et forløb. Efter hvert modul afsluttes der med en fest. Det er bare en helt fantastik måde med den form for afslutning, og det gør, at eleven rigtig kan mærke den sejr, det er, at have gennemført et forløb.

Hver undervisningslektion Fie har været til, har været rigtig lærerig, hyggelig og sjov – Tine formår at gøre det sjovt at lære!

Som elev og forældre skal man være klar over, at det kræver en masse tid og kræfter af alle for at gennemføre denne undervisning. For vi forældre skal også lære/kunne de samme principper som eleven. Det er vildt godt, og der kommer en masse sjove oplevelser ud af det, som man kan grine ad sammen.

For Fie har det taget små 2 år, at ”komme” op ad Læsetrappen (4 moduler), samt Det super seje stavekursus. (Det kan dog gøres hurtigere).

I de 2 år har det krævet en stor indsats fra hendes side (og vores), men det har været alt slid værd, når man ser hvor dygtig hun er blevet. Fie er gået fra en meget lav standpunktskarakter til nu at få 10 – det er sgu skide godt gået (ved godt at man ikke må bande)!

Inden Fie gennemførte ALKALÆR, skulle der være helt ro, når der skulle læses/staves m.m., men nu må der godt være uro (det er jo godt, for nu kan hun også få lavet noget i skoletiden).

Her i løbet af foråret har Fie også fået et kæmpe skulderklap af hendes tidligere dansklærer fra 2015. Hendes tidligere lærer havde hun som vikar i foråret 2017, og hun var simpelthen så overrasket over hvor god Fie var blevet, og roste hende rigtig meget.

ALKALÆR har været en utrolig god læringsmetode for Fie, og vi har kun positivt at sige om ALKALÆR hos Tine.

Sådan et forløb er alle pengene værd. Det er en fornøjelse at se, hvor meget det har hjulpet vores barn, både med det faglige, og med hvor meget selvtillid det har givet.

Tine:

Vi vil altid være dig taknemlig for den måde du har hjulpet Fie på, således hun endelig fik knækket koden til at læse og stave.

Mange knus fra 2 meget glade forældre og en ”tidligere” elev (Troels, Marianne & Fie)

Søren og  Pia , forældre til Tobias

Søren og  Pia , forældre til Tobias

Kære Tine

Tusind tak for et fantastisk forløb for Tobias. 

Du er en ener! med hjertet på rette sted. Vi kommer til at savne vores besøg hos dig.

Charlotte Albeck, Mor til Jeppe

Kære Tine

Så kom vi helt op ad læsetrappen! 

Det er en stor dag for os alle, og Jeppe har glædet sig. 

TAK for "kampen" og for al din støtte og opbakning.

Helle Harkjær, Mor til Rasmus

"Det bedste vi nogensinde har gjort for vores søn! Tine er super dygtig til at lære fra sig og give børnene mere selvtillid. Kan klart anbefales!"

Jette Hansen anbefaler

Det har hjulpet min søn så meget, og det smitter også af på os andre der har svært ved det.

Bettina Osanai anbefaler

Det er det bedste, det er sket for vores søn.
Sikke en udvikling og selvtillid han har fået.
En kæmpe tak til vidunderlige Tine Johansen.

Tusind tak for den tid vi har gået hos dig. Din undervisning har gjort en verden til forskel for Lukas, som nu har meget større selvtillid og mod på skolen. Mor til Lukas

Charlotte Thyrring Engsig, Mor til Cathrine

"Kan absolut anbefale Tine Johansen og Alkalær til alle børn, der har problemer med læsningen. Min Cathrine har lige afsluttet første modul og er megastolt over, at hun nu kan læse og stave ord som f.eks. økologisk. Vi er nu på rette vej og meget taknemmelige over at have fundet Tine "

Nikals

Nikals

2. modul er bestået og Niklas skriver bogstaver i græsset.

Se succeshistorier fra 1.-2. modul på facebook.

Lotte, mor til Oliver, 16 år

Lotte, mor til Oliver, 16 år

“Intet kan måle sig med dette - efter kun nogle få måneder hos Tine er motivationen der, og det er sjovt -  det giver resultater.”

Christina, mor til Mithra, 11

Christina, mor til Mithra, 11

“Det har været en fornøjelse at opleve, at ordenes verden har åbnet sig for Mithra. Det, at der har været god tid, og hun er startet fra grunden, har gjort hele forskellen. »The missing link« er fundet!”

Dorte Skødt, mor til Jacob

"Den bedste beslutning, vi har taget, var at starte hos Tine.

Kan vi anbefale Tine?
Absolut! Vi har været særdeles tilfredse med den læseperiode, Jacob har været igennem. Bare det, at vi som forældre også skal kunne grundprincipperne, gør, at vi bedre kan hjælpe vores dreng. 

Den varme, tryghed og forståelse du har vist vores dreng er bare så dejligt.
Vi takker mange gange".

Karin Juul Holm, mor til Mads

Det bedste sted at få selvtillid.

Opgaver i individuelt tempo og med masser af opbakning til at lykkes....og VI LYKKES. 

Tusinde tak Tine for et fedt forløb. 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System