Hjælp til dysleksi og læsevanskeligheder vi er eksperter i Alkalær-metoden Coaching for børn, unge og voksne

Alkalær-metoden - undervisning, råd og vejledning

Alkalær-metoden (Alle kan lære at læse) er en helt ny måde at lære at læse og stave på. Det nye består i opdagelsen af nogle naturlige læsetrin, Læsetrappen, der gør det betydeligt lettere at lære at læse. Denne form for undervisning tilbyder vi hos Tine Johansen.dk. Vi er beliggende i Aalborg, men har også undervisningssteder i blandt andet Skive, Egense, Kongerslev og Løgstør.

Det er et stort ansvar at være forældre, og udover glæden ved at have børn, kan det til tider være ganske stressende. Har barnet ikke knækket læsekoden, kan det føle sig magtesløs over ikke at være på samme niveau som kammeraterne og få lavt selvværd.

Når I kommer til læsetræning hos os og prøver Alkalær-metoden, vil barnet opleve, at nysgerrighed, tryghed, smil og fællesskab præger undervisningen. Det er tilladt at lave fejl og jo mere åben man er om at det er svært, jo hurtigere lærer man at læse og stave.

Se modulerne

“Vores børn er det dyrebareste, vi har. De fortjener det bedste - især når det gælder uddannelse.”

I er som forældre uundværlige i denne proces

Barnet skal altid have en forælder (eller anden ansvarlig voksen) med til undervisning i Alkalær-metoden. På denne måde bliver I uddannet i metoden og kan støtte jeres barn bedst muligt i læseprocessen i hjemmet.

Når barnet er motiveret, har et sprog og et fungerende sanseapparat, kan barnet begynde med at lære at læse.

Hvis I er i tvivl om jeres barn er klar til at begynde med Alkalær-metoden, eller hvilket niveau han/hun skal begynde på, kan I sammen med jeres barn komme til en uforpligtende samtale eller test hos os. Så kan vi finde det helt rigtige modul til jeres barn.

Kontakt os for at høre mere om vores undervisning i Alkalær-metoden

Undervisning i Alkalær-metoden foregår individuelt og består af fire moduler. Vi tilbyder læsegaranti – de eneste forudsætninger er, at barnet er motiveret, har et sprog og et fungerende sanseapparat. Når eleven er færdig med de fire første moduler, eller har et niveau svarende hertil, tilbyder vi en bredere danskundervisning. Her underviser vi i mundtlige og skriftlige danskkundskaber, og samtidigt læser vi bøger, så det indlærte holdes ved lige.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om os eller Alkalær-metoden. Du kan ringe på telefon 40 33 08 63, udfylde vores kontaktformular eller sende os en e-mail på info@tinejohansen.dk

Alkalær Moduler
1. modul
1. modul

Søde ord - lydret læsning

Læs mere Book nu
2. Modul
2. Modul

Drille ord og det hemmelige alfabet.

Læs mere Book nu
3. Modul
3. Modul

Konsonantskifte og vokalrækker

Læs mere Book nu
4. Modul
4. Modul

Læsetrappens sidste trin

Læs mere Book nu
Engelsk moduler
1. Engelsk
1. Engelsk

Begynder engelsk

Læs mere Book nu
Matematik moduler
Matematik 1
Matematik 1

Basis matematik

Læs mere Book nu
Matematik 2
Matematik 2

Udvidet matematik

Læs mere Book nu
Coaching moduler
Unge coaching
Unge coaching

Få større selvværd

Læs mere Book nu
Life Coaching
Life Coaching

Personlig coaching

Læs mere Book nu
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System