Hjælp til dysleksi og læsevanskeligheder vi er eksperter i Alkalær-metoden Coaching for børn, unge og voksne

Alkalær moduler

Læsevanskeligheder er helt normalt - vi tilbyder professionel hjælp

Hos Tine Johansen tilbyder vi undervisning og hjælp til læsevanskeligheder. Vi er beliggende i Aalborg, men har også undervisningssteder i Skive, Kongerslev og Storvorde.

Vi har en masse erfaring, metoder og hjælpemidler til at undervise børn med læsevanskeligheder og få flotte resultater. Vi ved godt, at det sommetider kan være vanskeligt at være forældre - ikke mindst, hvis man har et barn, der har læsevanskeligheder og deraf har lavere selvværd. Vi kender også vigtigheden i at bekæmpe dette og komme videre – både i forhold til det sociale i skolen og livskvaliteten, men også i forhold til videre uddannelse.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi tilbyder

Er du interesseret i at booke en tid til dit barn med læsevanskeligheder, eller vil du blot høre mere om forløbet og hvad vi ellers tilbyder? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit barns læsevanskeligheder, hvis du ønsker dette.

Du kan ringe til os på telefon 40 33 08 63, udfylde vores kontaktformular eller sende os en e-mail på info@tinejohansen.dk.

Læseundervisning til børn med læsevanskeligheder

Det vigtigste i forhold til at behandle læsevanskeligheder er læseforståelse. Barnet skal forstå, hvad han/hun lige har læst. Læsning er at sætte bogstavernes lyde sammen til ord, og dette er der nogen der har absolut sværere ved end andre, hvilket virkelig kan give et knæk på barnets selvtillid, fordi det føler, at det er dårligere i skolen end alle klassekammeraterne.?

Vi tilbyder flere forskellige former for behandling af læsevanskeligheder, og vi har mange gode metoder at benytte. Vi benytter os især af Alkalær-metoden (Alle kan lære at læse) og Læsetrappen.

Læs mere om: Det super seje stavekursus

Læsetrappen - billede
1. modul
1. modul

Søde ord - lydret læsning

Læs mere Book nu
2. Modul
2. Modul

Drille ord og det hemmelige alfabet.

Læs mere Book nu
3. Modul
3. Modul

Konsonantskifte og vokalrækker

Læs mere Book nu
4. Modul
4. Modul

Læsetrappens sidste trin

Læs mere Book nu
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System