Hjælp til dysleksi og læsevanskeligheder vi er eksperter i Alkalær-metoden Coaching for børn, unge og voksne

Medarbejdere hos Alkalær - Tine Johansen

Tine Johansen

Tine, Indehaver af Alkalær Nordjylland, Alkalær-Xpert, underviser, Aalborg og Egense

Mit hjerte brænder for at lære børn, unge og voksne med læsevanskeligheder at læse. Det skal være sjovt, effektivt og givende. 

I Alkalær-metoden undervises der for både ”hjerne, hjerte og krop”. Det er en glæde og meget motiverende at følge en med læsevanskeligheder hele vejen op ad læsetrappen. Fantastisk at have en virksomhed hvor jeg kan give ”læsegaranti”!

Min rygsæk er fuld af erfaringer fra 18 gode år som skoleleder, lærer i dansk, billedkunst, specialundervisning samt professionel coaching. Dette gør, at du hos mig finder hjælp, tryghed og mod til, hvordan du som forælder hjælper dit barn, som har læsevanskeligheder. Du kan også få coaching til, hvordan du kan takle skolen, hjælpe med lektier, styrke dit barns selvværd m.m. Sammen vil vi hjælpe dit barn med at bestige læsetrappen. På en sjov og effektiv måde vil dit barn knække læsekoden og få en større læseforståelse.

Jeg er uddannet folkeskolelærer fra Aalborg Lærerseminarium og har siden suppleret med en lederuddannelse på Danmarks Pædagogiske Universitet.

Jeg finder det at motivere og højne selvværd meget interessant og har derfor videreuddannet mig til coach hos Axept, Kollund, med speciale inden for stresshåndtering, ledelse og samarbejde, samt i Selvledelse og Enneagrammet hos Morten Gelbæk NLP Aalborg.

Men det var i forbindelse med mit job som leder af Vaarst Friskole, at jeg stødte på Alkalær-metoden: En af de elever, som i 3. klasse ikke havde knækket læsekoden, kom efter en sommerferie tilbage og havde lært at læse. Det gav mig blod på tanden, og jeg gik i gang med at uddanne mig til Alkalær-Xpert underviser.

Jeg brænder for metoden - den falder i tråd med mine værdier og måde at tænke, arbejde og kommunikere på.

Herudover uddanner jeg også folkeskolelærere, læsevejledere, pædagoger og andre privatundervisere i Alkalær-metoden.

Maiken

Maiken, Alkalær-diplomunderviser, Skive

Jeg er uddannet pædagog og har i mit virke arbejdet som afdelingsleder, leder af en børnehave og SFO og nu været en del år på et socialt pædagogisk opholdssted. Børn med særlige udfordringer har altid været i mit fokus.

I mit private liv stiftede jeg bekendtskab til Alkalær-metoden via Tine og succesoplevelsen, som metoden medbragte, gjorde, at jeg uddannede mig til Alkalær-underviser.
Jeg vil gerne være med til at udbrede metoden og frigive det potentiale, som ligger i personer med læseudfordringer.

"Det er en gave at være med til at højne et menneskes selvværd"

Solveig

Solveig, Alkalær-underviser, Kongerslev, Aalborg

Mor til 2 drenge på 16 og 22 år. Uddannet sopran med speciale i kirkemusik. De senere år har jeg undervist en del i musik, og har brugt musik terapeutisk til børn både med og uden handicap. Alkalær-metoden stiftede jeg bekendtskab med for år tilbage, da jeg var ansat hos Tine på en friskole.

Først nu har jeg taget uddannelsen og er rigtig glad for at undervise i alkalær. Jeg tager med glæde del i alle succeshistorier - både store og små. Der er for mig ikke noget bedre end at se et menneske vokse og få lyst og mod til at lære mere. Alkalær-materialet har også den fantastiske egenskab, at det er farverigt, og der er gode, sjove, og uhyggelige historier, som alle bidrager til, at materialet er spændende.

Underviser i Alkalær, matematik og engelsk.

Tekst m/billede

Mia, Engelskunderviser, Aalborg

Jeg har boet i Australien og elsker at snakke og skrive engelsk. Hos Tine har jeg uddannet mig til alkalær-underviser og med fundamentet på det danske alfabets lyde og drillelydene fra det hemmelige alfabet, er du rigtig godt på vej til at mestre engelsk. Vi tager udgangspunkt i lydene og læser, taler og skriver engelsk.

Det skal være sjovt at lære. Så jeg sætter pris på, at vi skal lege og have det godt og rart sammen.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System