Hjælp til dysleksi og læsevanskeligheder vi er eksperter i Alkalær-metoden Coaching for børn, unge og voksne

Matematik 1

 Matematik 1

På Matematik 1 opnås et niveau svarende til et basis niveau på matematiktrappens første trin. Vi tilpasser altid matematik forløbet efter den enkelte elev. Vi tager en lille test for at finde præcis det niveau hvor eleven har fuld forståelse og starter ud her fra.

  • Tal genkendelse
  • Opstilling af regnestykker ned enere, tiere, hundrede ,..
  • Simpel hverdagsaddition (plus) og -subtraktion (minus).
  • Er ovenstående forstået begyndes på den tredje regningsart multiplikation (gange). Her eleven vil oparbejde en grundlæggende forståelse for multiplikation både i praktisk anvendelse og på det abstrakte plan. Eleven vil lære ”Den lille Tabel” udenad og gennem den oparbejde regnestrategier og -metoder, som kan bruges til både en- og flercifrede tal. Vi har det primære fokus på ”Den lille Tabel”, da det ofte viser sig, at hvis man kan den, så begynder det matematiske univers af sig selv at åbne sig for eleven.

Undervisningsformen er afvekslende og baseres på motivation og begejstring. De tre vigtigste ord i læringsrummet er træning, ærlighed og leg.

Forudsætninger

  1. A) Fuld deltagelse af mindst en forælder som skal træne med eleven mellem lektionerne.
    B) Eleven er motiveret for at lære at forstå og bruge tal

Hvis du eller dine forældre er i tvivl om du er klar til at begynde, kan I komme til en gratis og uforpligtende matematiksamtale.

Til Modul 1 er der 10 undervisningslektioner.

7105

Matematik 1

Basis matematik

Book nu
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System